Englih presentation
Velikost besedila
Povečaj besedilo Pomanjšaj besedilo

Letna srečanja članov

 

 

22. SREČANJE Z ZBOROM ČLANOV V CERKLJAH NA GORENJSKEM, 3. septembra 2016

Letošnje srečanje smo izvedli na Gorenjskem. Prelepi kraj Cerklje na Gorenjskem je bil naš dobri in prijazni gostitelj. Zbrali smo se pred OŠ Davorina Jenka, kjer so nas domačini prijazno sprejeli. Jutranja kavica in okrepčilo sta se prav prilegla, saj so nekateri člani pripotovali od daleč. Mnogi udeleženci so se po letu dni spet srečali, saj so člani društva z vseh koncev Slovenije. Začelo se je druženje s prijetnimi pogovori ter z izmenjavo mnenj in izkušenj.

Več >>>

  

21. SREČANJE Z ZBOROM ČLANOV V DOLENJSKIH TOPLICAH, 5. septembra 2015

Tudi tokrat je bila prva sobota v septembru rezervirana za tradicionalno, že 21. srečanje članov našega društva. Letošnje srečanje z zborom članov je potekalo v kulturno-kongresnem centru v Dolenjskih Toplicah. Ob prihodu so nas gostitelji pričakali s prisrčno dobrodošlico, ob kateri smo se za dobro jutro okrepčali in prijetno poklepetali, naši zvesti podporniki – donatorji pa so nam tudi tokrat omogočili, da smo si lahko izmerili pljučne in druge funkcije.

Več >>>

 

20. SREČANJE Z ZBOROM ČLANOV NA DEBELEM RTIČU, 6. september 2014

Dolgoletna tradicija našega društva je letno jesensko srečanje vseh članov. Kot vsako leto sem se tudi letošnjega srečanja veselil, vendar sem ga pričakoval z mešanimi občutki, saj nam poletje ni bilo naklonjeno. Poletne vročine res ni bilo, a sončni žarki so nas prijetno razveselili. Lepo in toplo sončno vreme je privabilo tudi nekaj članov, da so pogumno zaplavali v morju. 

Več >>>

 

19. SREČANJE Z ZBOROM ČLANOV V ZREČAH, 7. september 2013

Prvo soboto v septembru  nas je pozdravilo čudovito sončno jutro. Dobre volje in polni pričakovanj smo se zgodaj zjutraj odpravili na naše letno srečanje. Kot vsako leto je bil tudi tokrat organiziran avtobusni prevoz iz vseh večjih krajev po Sloveniji. Letošnje srečanje z Zborom članov je bilo v Zrečah, popoldne pa smo se odpravili še na Roglo. Zbralo se nas je skoraj 400 in skupaj smo preživeli nepozaben dan.

Več >>>

 


18. SREČANJE Z ZBOROM ČLANOV V LIPICI (hotel MAESTOSO), 1. september 2012

 

Vsako prvo soboto v septembru se člani Društva pljučnih in alegijskih bolnikov Slovenije zberemo na letnem srečanju. Letošnje srečanje z Zborom članov je potekalo v Lipici, v hotelu Maestoso. Čeprav je bila noč pred srečanjem precej deževna, je rahla kraška burja do jutra pregnala temne oblake in Lipica nas je prijazno sprejela. Večina članov je prišla z avtobusi, ki so imeli organizirane odhode v kar devetnajstih krajih po celi Sloveniji. Zbralo se nas je preko 350 in skupaj smo preživeli nepozaben dan.

Več >>>

 

Utrinki iz naših starejših srečanj:

Srečanje članov društva 2011 v Celju

Srečanje članov društva

Srečanje članov društva v Bohinju 2008

Kulturni program na srečanju


^na vrh
Društvo pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije, vse pravice pridržane, 2010 | Izvedba in oblika: Klemen Dolinšek | Urednica: Metka Nežič | Prikaži obrazec za piškotke