Englih presentation
Velikost besedila
Povečaj besedilo Pomanjšaj besedilo

Vtisi z zaključne prireditve

Vtisi z zaključne prireditve s podelitvijo odličij natečaja Zdrav dih za navdih

 

Dne 14. 5. 2016 smo se pred šolo zbrali ob 8.20, da bi odšli v Ljubljano. Pot je s šolskim kombijem potekala gladko. Ko smo končno prispeli, so nas gostitelji najprej peljali v večjo dvorano, kjer so nam predstavili nagrajene izdelke. Sledila sta pesem mladinskega pevskega zbora in predavanje doktorice Mojce Juričič. Zatem smo prisluhnili še eni pesmi mladinskega pevskega zbora z naslovom Zgodba o prijateljstvu. Po končnem nastopu pevskega zbora je predstavnik šole odšel po priznanja in nagrado. Tam so tudi posneli fotografijo s podpredsednico Društva pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije. Nato smo se razdelili v več skupin in se izmenjevali v različnih delavnicah. Vsaka delavnica je imela svojo temo, ki so nam jo podrobneje razložili profesorji in njihovi dijaki. Sledilo je okusno kosilo, po katerem smo se povzpeli z vzpenjačo. Na gradu nas je pričakala vodnica, ki nas je popeljala v različne grajske prostore, v katerih je bilo upodobljeno srednjeveško življenje. Ogled gradu je trajal kako zabavno urico, ki pa je hitro minila. Nato smo obiskali še grajsko cerkev, kjer je kaligraf s posebno pisavo napisal naše ima na knjižno kazalko, ki si jo bom shranila za vse življenje. Tu se je na naš ogled končal.

 

Ko sem odšla po priznanje, sem bila nase zelo ponosna, obenem pa me je bilo malo sram, saj me je gledalo zelo veliko ljudi. Med sprejemanjem priznanja pa sem občutila, da se je naše delo res obrestovalo in da je bil trud bogato nagrajen. Ta dan sem zelo lepo preživela v družbi učiteljice biologije, ki nam je zelo veliko pomagala pri izdelavi plakata. Pogrešala pa sem prijateljici, s katerima smo skupaj izdelale plakat in ki sta bili zaradi šolskega izleta v Italijo odsotni.

 

Belma Dogdić, 7. b

OŠ Antona Globočnika Postojna

 

 

 

^na vrh
Društvo pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije, vse pravice pridržane, 2010 | Izvedba in oblika: Klemen Dolinšek | Prikaži obrazec za piškotke