Englih presentation
Velikost besedila
Povečaj besedilo Pomanjšaj besedilo

Pomoč društva


Dihalna vadba

Skozi celo leto je za člane društva organizirana brezplačna dihalna vadba. Poteka v več kot 15 krajih po vsej Sloveniji pod vodstvom strokovnih fizioterapetov. Vadba poteka po urniku in se jo lahko udeležite brez predhodne najave, razen če je navedeno drugače.

URNIK dihalne vadbe       Začetne in obnovitvene šole 

Društvo za svoje člane organizira brezplačne začetne in obnovitvene šole astme, KOPB in na trajnem zdravljenju s kisikom na domu, na katerih predavajo strokovnjaki pulmološke in alergološke smeri. Informacije o pričetku naslednje šole lahko dobite na sedežu društva.

 

 

Vprašajte zdravnika

O svojih alergijskih in pljučnih boleznih lahko postavite vprašanja zdravniku. Svoja vprašanja lahko posredujete preko spletne strani, elektonske pošte, po klasični pošti ali društvenega telefona.

Enkrat na teden vam je na razpolago tudi odprti telefon, ko na vaša vprašanja odgovarja višja medicinska sestra. Uradne ure društva in kontaktni podatki

 

 

Publikacije Društva

Na društvu lahko naročite brezplačne zloženke in druge publikacije o življenju s kronično boleznijo. Več o publikacijah društva, ki jih lahko naročite po telefonu.

 

Na društvu vam je na voljo tudi kuharska knjiga:

  • Dražigost Pokorn: Kuhinja s krepko hrano – recepti in navodila (za pljučne bolnike)

 

^na vrh
Društvo pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije, vse pravice pridržane, 2010 | Izvedba in oblika: Klemen Dolinšek | Prikaži obrazec za piškotke